به سایت دوستی ها خوش آمدید

تراوین

سایت دوستی ها، مرکز دانلود فیلم و سریال

سرویس رسانه اینترنتی

خدمتی ویژه از تلویزیون اینترنتی ایران برای شما

 

اگر نوروز امسال مسافر داخل و خارج کشور هستید؟
اگر مهمانی ها فرصت تماشای همه برنامه ها را به شما نمی دهد؟
اگر در طول تعطیلات نوروز در محل کار خود هستید؟

 

هر کجا هستید می توانید سریال ها و فیلم های نوروزی را دنبال کنید و از دیدن آنها لذت ببرید!!!

با هر دستگاه دیجیتالی می توانید از تلویزیون اینترنتی ایران استفاده نمایید

 

سرویس رسانه اینترنتی

دانلود و توضیحات

سایت دوستی ها، مرکز دانلود فیلم و سریال

ساعت بند چرم الیزابت

ساعت رولکس نقره ای و طلایی

ساعت کاسیو 550

سایت دوستی ها، مرکز دانلود فیلم و سریال

کیف پول و مدارک آلوما والت

کیف پول آلوما والت

کیف پول و مدارک آلوما والت (اورجینال) با 40% تخفیف ویژه

Aluma Wallet یک کیف کوچک و بسیار جادار و پرکاربرد است که می تواند تمامی کارتهای بانکی شما، کارت سوخت، کارت دانشحویی، کارتهای شناسایی و… را همراه با پولهای شما یکجا جمع کند.

پول آلوما والت اصل، قابل شستشو، ضد ضربه، بدون نفوذ ذره ای آب و دارای پوشش آلومینیومی خارجی جهت جلوگیری از سرقت ناخواسته در مقابل RFID بوده و بسیار سبک می باشد که تبدیل به یکی از پر فروشترین کالاهای ماههای اخیر شده است.

 

جهت مشاهده توضیحات و عکسهای بیشتر اینجا کلیک کنید

امروز سفارش دهید، 40% تخفیف ویژه بگیرید

قیمت فروش ویژه: فقط 12000 تومان

قیمت بازار: 20,000 تومان

خرید پستی = تحویل درب منزل

قیمت با تخفیف ویژه 50 درصدی برای 2 عدد 

قیمت فروش ویژه: فقط 20000 تومان برای 2 عدد

قیمت بازار:  40,000 تومان 

خرید پستی = تحویل درب منزل

ابتدا کالا را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا  را به مامور پست بپردازید

سایت دوستی ها، مرکز دانلود فیلم و سریال

آموزش طرز تهیه فلافل

  • Admin

  • 20 خرداد 1391
  • آشپزی
  • (181 نظر)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آموزش روش و نحوه درست کردن فلافل

Felafel

طرز تهیه فلافل

 در این پست مجموعه سه نوع فلافل را برای شما توضیح میدهیم که روش تهیه و آموزش آنرا یاد بگیرید

فلافل بندری، فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل

felafel

طرز تهیه فلافل خوزستانی

مواد لازم:

نخود خیس شده: 250 گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

سیر: 3 حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری

سیب زمینی آب پز: 1 عدد کوچک

ادویه کاری: 2 قاشق چایخوری

فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

.

طرز تهیه:

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم. لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

.

نکات مهم:

1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.

2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.

3- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.

4- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.

.

دستور پخت سس فلافل

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید. این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

================================

طرز تهیه فلافل بندری

مواد لازم:

تخم مرغ: 1 عدد

سیب زمینی: 1 عدد

نخود: یک فنجان

فلفل: یک چهارم قاشق سوپخوری

فلفل قرمز: قدری

.

طرز تهیه:

48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

.

طرز تهیه فلافل (به صورت دیگر)

مواد لازم:

نخود 500 گرم

تخم مرغ 3 تا 4 عدد

گشنیز 250 گرم

زیره ی کوبیده 1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز کوبیده 1 قاشق چایخوری

آرد گندم 3 تا 4 قاشق سوپخوری

آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

نمک به قدر کافی

.

طرز تهیه:

نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس کنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید کاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی که هنوز گرم است چرخ کنید تا کاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز کرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز کشیده شد آن را ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را با زیره و کمی نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زعفران هم در کمی آب جوش حل کرده به کار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط کنید.

.

بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ کنید تا حدی که دود نکند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد کنید. باید دقت کنید که سطح گلوله ها کاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را کمی ملایم کنید. وقتی یک طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

================================

آموزش و طرز تهیه فلافل عربی (اصل)

مواد لازم:

380 گرم باقلای خشک

380 گرم نخود

2 حبه درشت سیر کوبیده

یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)

4 عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)

فلفل سبز قلمی تند

یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

3 قاشق غذاخوری آرد یک فنجان

جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز به اندازه لازم

نمک و فلفل به اندازه لازم

روغن برای سرخ کردن فلافل

.

طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

.

نکات تغذیه ای:

فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.

از سری آموزشهای آشپزی Ashpazi این سری Felafel

 

تبلیغات

برای مشاهده ی آموزش تصویری دانلود اینجا کلیک نمائید

پسورد لینک های اکسپرس لیچ آدرس سایت www.doostiha.ir می باشد

بازي آنلاين تراوين اسپيد

بازي آنلاين استراتژيک گود تراوين
پر هيجان ترين بازي استراتژيک آنلاين
امپراطوري خود را تشکيل دهيد و ارتش قدرتمندي بسازيد
با دوستان خود متحد شويد و به دشمنان بتازيد
قهرمان بازي شويد و برنده جوايز نقدي شويد

www.GoodTravian.com

بازي آنلاين تراوين اسپيد

سایت دوستی ها، مرکز دانلود فیلم و سریال

شبکه اجتماعی کاملا ایرانی درنیان

هم اکنون به اعضای شبکه اجتماعی فوق العاده خاص درنیان بپیوندید

 

شبکه اجتماعی درنیان

وب سایت درنیان برخلاف سایر سایتهای مشابه از اسکریپت کاملا فارسی و پیشرفته ایرانی که توسط تیم قدرتمند درنیان نوشته شده است، پایه گذاری شده و به همین دلیل در مدت زمان کمی طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.این ویژگی باعث شده هر هفته قسمت جدیدی به سایت افزوده شود تا به زودی از لحاظ امکانات به شبکه های اجتماعی بزرگی همچون فیسبوک بپیوندد.

همکنون می توانید پس از عضویت، دوستیابی کنید و با دوستانتان در محیطی امن مطالب و تصاویر خود را به اشتراک بگذارید و گفتگوی آنلاین داشته باشد.

 

جهت عضویت اینجا کلیک کنید (پیشنهاد می کنیم از دست ندهید)

سایت دوستی ها، مرکز دانلود فیلم و سریال

181 دیدگاه ارسال شده

  1. نتسظبیسالبی گفته:
    08 مرداد 1391 ساعت 12:26
    کاربر

    خیلی گند بود

    پاسخ

  2. م گفته:
    09 مرداد 1391 ساعت 10:23
    کاربر

    سلام
    آیابعدازخیساندن نخود آنهارابپزیم؟

    پاسخ

    س: (آبان 26م, 1392)

    می تونیم تحم مرغ اضافه کنیم

  3. 09 مرداد 1391 ساعت 15:26
    کاربر

    خوب بود ممنون

    پاسخ

  4. امیر گفته:
    21 مرداد 1391 ساعت 16:39
    کاربر

    با سلام از متن نهایت استفاده رو بردم و ممنون.لطفا اگه ممکنه شرایط.مجوزها و مدارک لازم جهت تاسیس فلافلی را برای بنده ارسال نمایید .با تشکر

    پاسخ

  5. یاسمن گفته:
    25 مرداد 1391 ساعت 01:03
    کاربر

    سلام ممنون بابت آموزش های کامل و جامعتون.موفق باشید و در پناه خداوند متعال ان شاا… التماس دعا

    پاسخ

  6. mr گفته:
    28 مرداد 1391 ساعت 22:10
    کاربر

    ممنون خیلی خوب بود

    پاسخ

  7. امل الزرعونی گفته:
    02 شهریور 1391 ساعت 05:36
    کاربر

    ایا باید نخودو برای فلافل درست کردن بجوشانیم

    پاسخ

    حامد: (اسفند 7م, 1392)

    لازم نیست نخود را بجوشونی فقط بعد از خیس کردن با چرخ گوشت نخود رو چرخ کن

  8. هومن گفته:
    05 شهریور 1391 ساعت 08:31
    کاربر

    ممنون از آموزشهای شما.میخواستم یاد آور بشم آشبزی دارای نکات بسیار ریزی است که به کار بردن آن غذا را لذیذتر میکند خواهشمند است آنها را کاملا توضیح دهید مانند مدت زمان خیس گذاشتن نخود یا نوشتید باقالا و نخود را بوست میکنیم یعنی باید نخود را تک تک بوست بکنیم ؟منظورتان چیست؟

    پاسخ

  9. سپیده گفته:
    05 شهریور 1391 ساعت 12:33
    کاربر

    خیلی جالب بود ممنون. من خیلی وقتا فقط از باقلا استفاده کردم اونم پیشنهاد میکنم به دوستان عزیز. مرسی

    پاسخ

  10. امیر گفته:
    05 شهریور 1391 ساعت 18:12
    کاربر

    بابا بگم خدا اینترنت رو چی کار کنه من بچه 14 سالم مجبورم برای مامانم دستور اشپزی پیدا کنم

    پاسخ

  11. نازنین گفته:
    06 شهریور 1391 ساعت 21:00
    کاربر

    چطوری بوی زوخم نخود رو بدونه سیر (چون اصلا دوست ندارم)بگیریم با چه ادویه ای؟

    پاسخ

  12. شن ممد گفته:
    10 شهریور 1391 ساعت 00:10
    کاربر

    مرسی ما درخانه ی خود چیزی برای خوردن نداریم به جز نخودو نون خشک نمیشه با این دو فلافل بذبختی درس کنیم؟

    پاسخ

    محمد: (مهر 25م, 1392)

    دروغگو اگه تو خونه چیزی ندارین پس چطور اینترنت دارین

  13. الی گفته:
    11 شهریور 1391 ساعت 08:22
    کاربر

    با سلام ممنون از آموزشتون.فلافلهای من سفت میشن و اصلا حالت ترد ندارن.چرا؟

    پاسخ

  14. الی گفته:
    11 شهریور 1391 ساعت 08:24
    کاربر

    راستی چرا تو نظر دهی عکس آقا گذاشتین؟من که خانمم پس چی؟ :))

    پاسخ

  15. فرهاد دیلمی گفته:
    11 شهریور 1391 ساعت 23:02
    کاربر

    الی سلام یا تخم مرغ میزنی یا نخودت کمه .

    پاسخ

  16. eli گفته:
    12 شهریور 1391 ساعت 15:12
    کاربر

    سلام ممنون

    پاسخ

  17. شهریار گفته:
    15 شهریور 1391 ساعت 21:07
    کاربر

    ممنون سه نوع فلافل خوشمزه بود good

    پاسخ

  18. نسی گفته:
    22 شهریور 1391 ساعت 20:16
    کاربر

    فلافل رو باید فقط لشکرآباد اهواز خورد عالیههههههه

    پاسخ

  19. سنا گفته:
    23 شهریور 1391 ساعت 21:59
    کاربر

    سلام ببخشید من خواستم درست کنم وقتی ریختم داخل روغل مواد از هم جدا شد.میشه بگید دلیلش چیه؟به خاطر این مشکل مجبور شدم که تخم مرغ بریزم که تعمش مزخرف شد.

    پاسخ

  20. سامان گفته:
    26 شهریور 1391 ساعت 19:12
    کاربر

    سلام ممنون از آموزشتون هنوز درستش نکردم ولی خوزستانیش باید خوب باشه.;)

    پاسخ

  21. عاذل گفته:
    27 شهریور 1391 ساعت 17:16
    کاربر

    پرفکت

    پاسخ

  22. عفت گفته:
    29 شهریور 1391 ساعت 14:10
    کاربر

    سپاسگزارم ودستور شما را اجرا کردم.خیلی خوب شد.

    پاسخ

  23. فریده گفته:
    30 شهریور 1391 ساعت 09:19
    کاربر

    اصلا ازتخم مرغ استفاده نکنید کتلت که نیست مزه ش تغییر میکنه من سالهاست درست میکنم جایه همه تون سبز الان هم برایه بجه ها میخوام درست کنم

    پاسخ

  24. فریده گفته:
    30 شهریور 1391 ساعت 09:40
    کاربر

    خوب بودممنونم

    پاسخ

  25. ارزو گفته:
    30 شهریور 1391 ساعت 15:22
    کاربر

    سلام به همه
    من مدتهاست فلافل و اینجوری درست میکنم خیلی خوب و خوشمزه میشه
    نیم کیلو نخود
    جوش شیرین 2 قاشق سوپ خوری
    3 عدد پیاز متوسط
    4 یا 5 حبه کوچیک سیر
    فلفل زیاد
    زردچوبه و نمک
    جعفری خورد شده
    نخود رو 24 ساعت قبل تو اب با 2قاشق جوش شیرین خیس میکنم نخود نیازی نداره که بجوشه چون اگه جوشونده بشه موادش وا میره و تو روغن پخش میشه
    بعد خیسوندن 2 بار تو چرخ گوشت میریزم و تمام مواد بالا رو بهش اضافه میکنم ورزش میدم و بعدشم تو روغن سرخ میکنم خیلیم خوب و خوشمزه میشه

    پاسخ

    رضوان: (بهمن 15م, 1391)

    من هم به همین طریق درست میکنم بجای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده میکنم خیلی خشمزه و ترد است

  26. nafas گفته:
    30 شهریور 1391 ساعت 19:06
    کاربر

    دارچین خیلی خوشمزه تر میکنه.ولی تا حالا با سیر امتحان نکرده بودم

    پاسخ

  27. کاترینا گفته:
    30 شهریور 1391 ساعت 19:46
    کاربر

    خیلی خوب بود خوشمزه بود

    پاسخ

  28. سنا گفته:
    02 مهر 1391 ساعت 13:02
    کاربر

    سلام یعنی اگه به جای جوشاندن نخد اون رو تو آب 24 ساعت بذارم و بعد از در آوردن از آب چرخ کنم دیگه نیازی به تخم مرغ برای چسپوندن مواد به هم دیگه نیست؟
    در ضمن آیا لازم نیست بعد از خیس خوردن نخود نخود ها رو دوباره خشک کنیم و بعد اون رو آرد کنیم؟
    من بعد از خیس دادن نخود ها اون رو آسیاب کردم ولی کامل خورد نمیشه و دونه دونه لپه میشه بعضی هاش.

    لطفا راهنمایی کنید.

    پاسخ

  29. yasin گفته:
    07 مهر 1391 ساعت 15:44
    کاربر

    salam dameton garm khili bahal bod az khanoma khahesh mishavad yad begiran

    پاسخ

  30. negar گفته:
    09 مهر 1391 ساعت 21:23
    کاربر

    very nice

    پاسخ

  31. بنفشه گفته:
    10 مهر 1391 ساعت 20:23
    کاربر

    واقعا افتضاح بود!!!!!!!!!!!! من درست کردم همش پخش شد تو تابه!!

    پاسخ

  32. بهروز گفته:
    14 مهر 1391 ساعت 09:29
    کاربر

    ای تقریبا” خوب بود

    پاسخ

  33. عسل گفته:
    15 مهر 1391 ساعت 19:07
    کاربر

    فلافل فقط فلافل بندری خیلی هم خوشمزه است با این مواد بالا هم درست نمیشه من بندری ام دستور پختش اشتباست برای همین بدمزه میشه تخم مرغ نداره گشنیز نداره پودر زیره نداره آرد گندم آبلیمو هم نداره مگه میخوایم کوکو میگو درست کنیم لطف کنید دستور پخت درست بزارید

    پاسخ

  34. هادی گفته:
    19 مهر 1391 ساعت 16:25
    کاربر

    میگن بهترین نخودبرای فلافل نخودببره است چه جوری تهیه کنیم

    پاسخ

  35. mahsa joooooooooooooooon گفته:
    19 مهر 1391 ساعت 22:53
    کاربر

    خوزستانیه عالی بود ممنون

    پاسخ

  36. مجید گفته:
    22 مهر 1391 ساعت 13:43
    کاربر

    سلام منم فکر نکنم که تخم مرغ بخاد فلافلی های همدان که نمیزنن تو جزیره خارک هم خوردم عاللللللی بود اما تخم مرغو غیره نداشت فقط نخود جعفری فلفلویکم ترخون ((1کم))

    پاسخ

  37. مجید گفته:
    22 مهر 1391 ساعت 13:47
    کاربر

    خو عسل خانم طرز پختشو بنویس وقتی میگی خو

    پاسخ

  38. ارسلان گفته:
    22 مهر 1391 ساعت 15:22
    کاربر

    بله!!!!!!!!! :)

    پاسخ

  39. بهارک گفته:
    25 مهر 1391 ساعت 13:29
    کاربر

    سلام بالاخره نفهمیدیم که باید تخم مرغ بریزیم یا نه من دستور عمل خانم آرزو را یادداشت کردم امیدوارم که خوب بشه

    پاسخ

  40. سارا گفته:
    25 مهر 1391 ساعت 20:13
    کاربر

    خیلی خوب بود ممنون استفاده کردیم

    پاسخ

  41. USA گفته:
    28 مهر 1391 ساعت 07:36
    کاربر

    به ترتیب از بالا به پایین کاربران با بهانه های بنی اسرائیلی

    پاسخ

  42. Roozbeh گفته:
    04 آبان 1391 ساعت 19:26
    کاربر

    سلام دوستان
    نخود فلافل نیازی به جوش خوردن نداره فقط دو روز خیس بخوره کافیه( البته به کیفیت نخودتون هم بستگی داره که کهنه باشه یه تازه) بعدش نخود همراه موادی که ذکر شده باید چرخ بشه دو بار یا بیشتر(نخود رو آسیاب نکنید) و بعد ادویه و بکینگ پودر برای پف کردنش اضافه کنید حتی میتونید از سبزیجات جعفری نعنا یا کنجد برای خوش طعم کردنش استفاده کنید. سعی کنید به موادتون به اندازه کافی آب اضافه کنید و ماهیتابه انتخاب کنید که حداقل 5 سانت روغن بگیره به طوری که وقتی فلافل رو میزارید شناور بشه مثل کباب شامی نیست که بچسبه کف ماهیتابه و مهمتر از همه قالب فلافله نباید بزرگ باشه قالب معمولا قطر 3 تا 4 سانت باشه تو بازار بگردی پیدا میشه. فک کنم مواردی که لازم باشه گفته باشم. درضمن اهوازی هستم حداقل هفته ای یه بار فلافل میخورم

    پاسخ

  43. حسین گفته:
    12 آبان 1391 ساعت 15:04
    کاربر

    سلام خوب بود . ممنون از اطلاعات شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ

  44. م گفته:
    13 آبان 1391 ساعت 15:00
    کاربر

    خیلی خوب بود ممنون

    پاسخ

  45. عاطفه گفته:
    14 آبان 1391 ساعت 17:50
    کاربر

    عالی بود مرررسی وری پرفکت…

    پاسخ

  46. عاطفه گفته:
    14 آبان 1391 ساعت 17:52
    کاربر

    چه جالب نمیدونستم آقایونم اینقدر دنبال آشپزین من که برای مادر گرامی آمدم شما آقایون ایشالا موفق باشید..!

    پاسخ

  47. طاهره از شیراز گفته:
    16 آبان 1391 ساعت 12:27
    کاربر

    خیلی وقت بود فلافل درست نکرده بودم یادم رفته بود ولی دوست دارم روشهای دیگر روهم امتحان کنم

    پاسخ

  48. حسن گفته:
    16 آبان 1391 ساعت 23:37
    کاربر

    من فلافل درست کردم
    اما خیلی سفت شد
    چه کار کنم تا نرمتر شود؟
    اگه جوابشو برام ایمیل کنین ممنون میشم

    پاسخ

    admin: (آبان 16م, 1391)

    دوست عزیز زیاد نباید بذارید سرخ بشه چون جمع میشه و سفت میشه.
    هر موقع طلایی شد از روی اجاق برش دارید.

  49. الهام گفته:
    17 آبان 1391 ساعت 15:35
    کاربر

    هنوز درست نکردم ولی فکر کنم خوزستانیش خوشمزه تر باشه

    پاسخ

  50. Moh3n گفته:
    18 آبان 1391 ساعت 14:00
    کاربر

    سلام به تمام دوستان من خودم یه فلافلی تو لشکرآباد دارم آگه سوالی هست بپرسین که جواب بدم

    پاسخ

  51. galaxy گفته:
    21 آبان 1391 ساعت 00:33
    کاربر

    سلام
    اقای moh3n فلافل های من نه وا میره نه بد مزه اس.مشکلش اینه طلایی نمیشه .زرد رنگ میشه.من نخودرو خیس میکنم بعد میکس میکنم .ادویه میزنم.یه پیاز با سیب زمینی خام رنده میکنم توش.ولی طلایی نمیشه.تو شیر جوشم سرخ میکنم تا غوطه ور بشه فلافلا ولی …..
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

    پاسخ

  52. رویال گفته:
    21 آبان 1391 ساعت 19:05
    کاربر

    من این طوری درست کردم عالی شد نخود را 48 ساعت خیس کردم بعد با بیاز و سیر با123 جرخ کردم زردجوبه نمک فلفل سیاه و قرمز ادویه کاری بودر اویشن رب کوجه بودر تخم کشنیز زدم یک ساعت در یخجال کذاشتم و بعد در شیر جوش سرخ کردم خیلی خیلی عالی و خوشمزه شد امتحان کنید

    پاسخ

  53. paniz گفته:
    22 آبان 1391 ساعت 12:29
    کاربر

    سلام مرسی از مطالب خوبتون، دوستان کسی میدونه اون سس تندی که فلافلی های بیرون رو فلافل میریزن اسمش چیه و چطور درست میشه؟ اگه میدونید دستورش بذارید، ممنون

    پاسخ

  54. احمد گفته:
    24 آبان 1391 ساعت 23:55
    کاربر

    خوب بود.اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی اوی

    پاسخ

  55. مهسا گفته:
    25 آبان 1391 ساعت 12:08
    کاربر

    ایول عالی بود

    پاسخ

  56. نمیگم گفته:
    25 آبان 1391 ساعت 18:49
    کاربر

    سلام :
    اضافه کردن یه کم گوشت و کنجد چکارش میکنه اووووووووووووووووووووم .
    خوب بود ممنون

    پاسخ

  57. علی گفته:
    26 آبان 1391 ساعت 12:21
    کاربر

    سلام. من تازه می خوام درست کنم. خدا رحم کنه

    پاسخ

  58. مهدیه جون گفته:
    27 آبان 1391 ساعت 20:18
    کاربر

    دست گلتون درد نکنه پسر 2ساله من خیلی بد غذاست ولی این فلافل خوزستانیو خیلی دوست داشت با این که خیلی تندش کردم ولی همشو خورد.بازم مررررررررررررررسی

    پاسخ

  59. الناز گفته:
    27 آبان 1391 ساعت 20:26
    کاربر

    سلام میگن اگه قبل بارداری نخود زیاد مصرف کنی بچه پسر میشه حالا با نخود فلافل میپزیم خوشمزه هم هست

    پاسخ

  60. اسماعیل گفته:
    27 آبان 1391 ساعت 21:22
    کاربر

    من ساندویجی و رستوران دارم بهتر اول نخود خیس کنید 48 ساعت بد اگه نیم کیلو نخود باشه 1 عدد پیازکافیه چرخش کنید بد بهش کمی آرد اضافه کنیدسپس از ادویهای مثل پودر سیر- ادویه کاری-فلفل قرمز-پودر انبه-اویشن-مرزه-نمک-زرجوبه-جوش شیرین-باهم مخلوط کنید کمی آب بهش اضافه کنید طوری که موادتون کمی شل بشه بد خوب هم بزنیدش سرخش کنید

    پاسخ

  61. ساسان ش گفته:
    29 آبان 1391 ساعت 04:22
    کاربر

    لطف عالی مستدام

    پاسخ

  62. 09 آذر 1391 ساعت 12:39
    کاربر

    من میخواستم ادویه یمخصوص فلافل رو بپرسم ؟اگه کسی میدونه بگه .

    پاسخ

  63. بابک گفته:
    11 آذر 1391 ساعت 23:35
    کاربر

    سلام به همه، دستور پختها متفاوته ولی من درست کردم طبق دستور بالا و بهش یک قاشق مربا خوری پودر انبه زدم خوشمزه شد ولی ته مزه تلخی داشت. وبرای سس فلافل هم از پودر انبه استفاده کردم اون هم خیلی تلخ شد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    برای سس پودر انبه+آب +فلفل+سرکه را مخلوط کردم

    پاسخ

  64. آ گفته:
    12 آذر 1391 ساعت 20:29
    کاربر

    good

    پاسخ

  65. یونسک گفته:
    19 آذر 1391 ساعت 18:04
    کاربر

    پس طرز تهیه سس چی شد عبدا… گیر آوردی مارو؟

    پاسخ

  66. عاطی گفته:
    25 آذر 1391 ساعت 09:50
    کاربر

    خیلی دوست دارم خوشمزه بشه تازه می خوام درست کنم

    پاسخ

  67. بهنام گفته:
    02 دی 1391 ساعت 14:12
    کاربر

    خیلی خوب بود مرسی خوشکل

    پاسخ

  68. سرامد گفته:
    09 دی 1391 ساعت 13:08
    کاربر

    سایتتون عالیه برای تبادل لینک منو با نام تیزهوشنامه (مطالب جالب علمی هنری و نرم افزار های علمی و موبایل و……………..)لینک کنید *******من شما رو لینک کردم

    پاسخ

  69. سمیه و فاطمه گفته:
    12 دی 1391 ساعت 20:13
    کاربر

    سلام
    من همین امروز یه تجربه ی فلافل دارم که خیلی عالی بود .
    رمزشو پیدا کردم که براتون می نویسم :

    نخود خیس خورده (که حتما حتما باید 2 روز کامل کامل خیس خورده باشه – این رمزشه ) اندازه یک کاسه آبگوشت خوری پر
    پیاز 1 بوته متوسط
    سیب زمینی پخته 1 عدد متوسط
    سیر پنج حبه متوسط
    فلفل قرمز و سیاه و نمک به دلخواه
    زرچوبه و کاری 1 قاشق غذاخوری
    تخم گیشنیز 1 قاشق مرباخوری
    آب نصف استکان
    تمام مواد رو یکبار چرخ می کنیم و مخلوط می کنیم آخر سر نصف استکان اب اضافه می کنیم تا مواد خشک نباشه .
    روغن رو داغ می کنیم و با قالب یا با دست توی ماهیتابه می گذاریم .
    تنها نکته ای که داره اینکه که نخود حسابی باید خیس خورده باشد حتما 2 روز وگرنه در روغن ولو می شه .

    این روش رو امتحان کنید و لذت ببرید

    پاسخ

  70. علی گفته:
    13 دی 1391 ساعت 08:12
    کاربر

    دمت گرم خیلی عالی بود

    پاسخ

  71. مینا گفته:
    15 دی 1391 ساعت 22:47
    کاربر

    فلافل خوزستانی بی نظیره
    نخود نخود هر که رود خانه ی خود

    پاسخ

  72. بهاره گفته:
    24 دی 1391 ساعت 10:57
    کاربر

    سلام من هنوز درست نکردم چون چرخ گوشتم خراب شده ولی حتما میرم خونه مامانم اینا و درست میکنم و براتون نتیجشو میفرستم bay

    پاسخ

  73. نرگس گفته:
    26 دی 1391 ساعت 12:54
    کاربر

    khob bod

    پاسخ

  74. زهرا گفته:
    14 بهمن 1391 ساعت 21:53
    کاربر

    سلام
    عالی بود اونقد خوشمزه که انگشتامونم خوردیم.
    تجربیات من اینکه حتما نخوداشو 48ساعت تو آب بزارید و تخم مرغ به هیچ وجه نریزید عالی میشه
    یه دونست

    پاسخ

  75. مینا گفته:
    19 بهمن 1391 ساعت 20:52
    کاربر

    خیلی ممنون.عالی بود

    پاسخ

  76. ن گفته:
    20 بهمن 1391 ساعت 17:25
    کاربر

    سلام
    عالی بود من نمیدونم اگه شماها نبودین این پسرا از گشنگی میمردن…

    پاسخ

  77. فلورا گفته:
    23 بهمن 1391 ساعت 12:08
    کاربر

    سلام لطفا بگید چرا وقتی من فلافل میپزم روش خشک میشه وسخت میشه بجوی؟؟؟؟؟چیکارش کنم نرم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود جواب بدید ممنون اخه تا شب نیاز دارم.

    پاسخ

    سهیل: (بهمن 23م, 1391)

    سلام.
    من خودم شخصا این کار رو کردم:
    دو شب گذاشتم نخودها کاملا خیس بخوره و بعد با چرخ گوش لهش کردم و مواد لازم رو بهش اضافه کردم. گذاشتم سرخ شد و خیلی ترد و خوب شده اما فلافل من مزه نخود و آمپول گرفته بود از طعمش خوشم نیومد. من طبق دستوری که یکی از رستوران داران در بالا نظر داده و همچنین سمیه و فاطمه عزیز عمل کردم و خوب سرخ شد و وا نرفت اما طعم خوبی نگرفت که با توجه به اینکه نخود کیلو 5 هزار تومنه دیگه زورم میاد بازم درست کنم! البته بعدا که خواستم درست کنم یکم ادویه بیشتر میریزم. راستی ادویه فلافل هم یادم رفت بریزم.
    ادویه فلافل رو عطاری ها دارند.

  78. آناهیتا گفته:
    23 بهمن 1391 ساعت 20:37
    کاربر

    بچه ها میتونید به جای نخود از لپه استفاده کنید.من گذاشتم 4روز خیس خورد بعد چرخش کردم.یه روز تو فریزر موند فرداش که درست کردم هم خوشمزه شد و هم نرم. دوستان آشپزی فقط درست کردن از روی دستور نیست یکم خلاقیت و نوآوری میخواد .تو آشپزخونه هر چی گیرتون اومد بریزین رو غذاتون خدایی خوشمزه میشه(مثلا انواع ادویه)البته فقط در مورد غذاهای سرخ کردنی ها گفته باشم !!! اونوقته که شاهد دیدن خوردن انگشتان دست و پای اطرافیانتون میشید.

    پاسخ

    سهیل: (بهمن 24م, 1391)

    لپه خشکه و مزه نمیده. من به نظرم خمیر داخل نون باگت رو به جای نخود سرخ کنیم خوشمزه تر میشه. قبلا درست کردم خیلی خوشمزه شده.

  79. آناهیتا گفته:
    24 بهمن 1391 ساعت 14:24
    کاربر

    ولی بچه ها قبلأ که یبار با لپه درست کرده بودم نرم شده بود.خشک هم اصلا نشد شاید به خاطر جنس لپه هم باشه لپه ای که من باهاش درست کردم خوب بود زودهم پخته میشد.لپه شما آقا سهیل احتمالا دیرپز بود.اگه بد میشد که بهتون پیشنهاد نمی دادم.راستی تاحالا نون بربری سرخ کردین؟وای خیلی باحال میشه.

    پاسخ

  80. عاشقتونم گفته:
    09 اسفند 1391 ساعت 21:17
    کاربر

    من وقتی پیام های بچه ها رو میخوندم فقط می خندیدم واقعا عالی بود ادامه بدید ببینیم به کجا میرسیم
    دوستتتتوووون دارم همه تونو

    پاسخ

  81. mariya گفته:
    14 اسفند 1391 ساعت 17:35
    کاربر

    salam man baraye avalin bar dorost kardam aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shod dadasham behem mige dobare dorost kon kheyli khoshmazasat mamnooooooooooooooooon

    پاسخ

  82. احمد گفته:
    07 فروردین 1392 ساعت 21:59
    کاربر

    خیلی خوب بود ممنون

    پاسخ

  83. mona گفته:
    13 فروردین 1392 ساعت 09:40
    کاربر

    عجب پیامهای خنده داری هاهاها

    پاسخ

  84. محمدصادق گفته:
    17 فروردین 1392 ساعت 20:01
    کاربر

    سلااااااام.خوب بود

    پاسخ

  85. sajad گفته:
    17 فروردین 1392 ساعت 21:01
    کاربر

    بد بخت اون کسی که بخواهد این نوع فلافل ها رو بخورد
    نخود خیس خورده به مدت 2 روز سپس چرخ میشود بعد ادویه فلافل را به ان اضافه میکنیم سپس 2 عدد فلفل کناری را در ان خورد میکنیم کمی به ان بکین پودر میزنیم در صورت نبودن بکین پودر از جوش شیری استفاده میکنیم سپس 1 عدد تخم مرغ باید در ان بریزیم جهت جلوگیری از پخش شدن حواستان رو جمع کنید که روغن داغ باشد سپس ان را در غالب میریزیم و با یک قاشقی که کاملا صاف است روی قالب را صاف میکنیم و درون روغن میاندازیم کاملا حوشیار باشید که غالب به روغن نگیرد و هر وقت خواستید قالب رو پر کنید هم قالب را در اب بزنید و هم مقداری اب درون خمیر فلافل بریزید
    سبزی فلافل تشکیل شده از پیاز و جعفری خورد شده
    برای تهیه ی سس فلافل ابتدا گشنیز را خورد میکنیم نه خیلی ریز سپس تمر را میخیسانیم بعد یک کله سیر را خورد میکنیم رنده نباید کرد بعد یک عدد پیاز متوسط را رنده ی درشت میکنیم برای قاطی کردن ابتدا اب تمر را روی گاز میگذاریم سپس سبزی خورد شده را کمی تفت میدیم و بعد درون اب تمر میریزیم سپس پیاز خورد شده را بدون این که تفت بدیم میریزیم بعد هم سیر خورد شده

    سجاد ابراهیمی از ابادان ایستگاه 12 من خودم فلافی دارم رو بروی امام زاده سید عباس فلافلی برزیل

    پاسخ

  86. sara گفته:
    26 فروردین 1392 ساعت 02:58
    کاربر

    آقای سجاد . سلام
    با تشکر از مطالبتون .اما غلط املایی زیاد دارین
    ۱-جوش شیرین ۲-بیکینگ پودر ۳-قالب ۴-هوشیار ۵- گشنیز را خرد می کنیم
    موفق باشید

    پاسخ

  87. خالو علی گفته:
    06 اردیبهشت 1392 ساعت 14:21
    کاربر

    سجاد جان سلام

    خالو کارت درسته به علی. یه چی نوشتی همه ره قفل کردیو خلاص. دمت گرم کا. فقط او بالا یادت رفته بنویسی “فلافل مخصوص آبادان” .
    ولک اینا کجا فلفل کناری کجا؟ اینا با سس خرسی میخورن بازم میسوزن.
    برا سفر عید آبادانم اومدیم- فلافلتم خوردیم. مانم یه وختی (تا ای سارا ندیده “وقتی”) تو گوهردشت غرفه سمبوسه داشتیم.
    کا ایشالله کسب و کارت پر برکت باشه به حق سد عباس.

    وییییییییه! تو سی ای نخود آخریه که جانهادی، وسط دعوا برامون سواد share میکنه.

    آجی سارا تو اول اسمته فارسی بنویس. ضمنا”بکینگ (baking = پخت) درسته، ملا… شوخی بود به دل نگیر. خیلیم کارت درسته که فارسیه توسعه میدی، دم شمایم گرم. ولی خالو به قربون تو و همه بچای ایران، پیامای ایطوریه خصوصی بفرس کا. ها بابام.

    = چند نکته مهم در راستای توسعه و به روز رسانی فن آوری تهیه فلافل*(پانویس)*

    1- مدت خیسیدن نخود: (آفرین سمیه و عاطفه)، اما یه فرمول ساده داریم- وقتی پوست انداختن شروع شد یه کوچیکشه رو میز باپشت قاشق له کنین، نباید کاملا له بشه (برا همه حبوبات و برنج و پاستا و … صادقه).

    2- تعویض آب: مهمه اما نه هر ساعت. کمی چسبندگی نخودا هم لازمه. برا همین بدون تخم مرغم میشه.

    3- خمیره ورز بدین، بعد جوش شیرین بزنین و بذارین یه 10-15 دقه ای بمونه تا تخمیرشه. زیاد بمونه فعالیت جوش تموم میشه. اگرم دوباره جوش بریزین غذا تلخ میشه.

    4- موقع سرخ کردن خمیر کمی آبدار باشه، (مهم)

    5- کاردک یا قاشق و قالب دائم خبس باشن و خمیره تو قالب فشار ندین (مهم)

    +توصبه ها
    _ برا فلافل جوش شیرین بهتره. بکینگ پودر برا پخت های طولانی مث کیک خوبه.
    http://foodamir.blogfa.com/post-226.aspx

    _ *.* روغن زیاد*.*روغن زیاد*.*روغن زیاد*.*

    نمی صرفه؟ په بخون:
    به یه لیتر روغن مایع سرخ کردنی یه قاشق غذاخوری روغن جامد اضافه کن. با حرارت کم کار کن. روغنه بذا یخچال و تا دوبار دیگه باش فلاقل سرخ (نارنجی) کن.

    _ برا سرعت بیشتر: راسته چن وعدت نخود بخیسون. اضافشه با آبش فریز کن.

    **خارزاهای عزیزم!
    اینم فلافل دیه چی میخین؟ داغ داغ – بدون گوجه و خیارشور – با ترشی مخلوط مخصوص – یا خیارسبز و جعفری و سس تمر “عمو سجاد برزیلی” اما لبنانیشه حتما بخورین. عامو سجاد بگو: نه قرمز نه آبی — فقط…. چی؟

    ## اگه حق یاری کرد (و صد البت اگه دوست داشتین) تهیه سمبوسه اصل – سمبوسه هندی (سموسه) – اشترودل میگو و… اینا براتون پست بذارم؟ ها؟
    وعدمون:
    همین پست. رای بدین. همین پست. رای بدین همین پست. رای بدین

    احبکم جمیعا” — خالو علی

    *(پانوشت)*: نخندین گشنه های هات داگی- ای غذای ارزون و پرفایده در دومین مقام اهمیت ملی قرار داره.

    هان؟ اولیش!؟
    معلومه خو – اولیش “عینک ری بون(ع)”

    پاسخ

    سمیرا: (دی 7م, 1392)

    واقعا دستت درد نکنه..خیلی خوب توضیح داده بودی…دم بچه آبادنی ها گرم …لطفا دستورهایی رو هم که گفتی برامون بذار…خیلی ممنون می شم.اصلا هرچی غذای جنوبی بلدی دستورشو بده …من عاشق جنوب و مردمش هستم..دمت گرم خالو

  88. ناشناس گفته:
    08 اردیبهشت 1392 ساعت 22:33
    کاربر

    من بعد از خواندن مطالب بسیار در اینترنت خودم به فرمول زیر برای فلافل رسیدم
    البته دانلود فیلم آموزشی در این رابطه به من کمک بسیاری کرد البته باید زبان انگلیسی خوب بدانید ئلی دیدن فیلم به آدرس لینک زیر کمک کننده است
    http://allrecipes.com/video/3051/vegan-friendly-falafel/detail.aspx?prop24=RD_VideoTipsTricks
    200- 300 گرم نخود را 2 شبانه روز خیس کرده و آبش را در ایم مدت دوبار عوض کنید
    سیب زمینی خام یک عدد متوسط
    برای این مقدار نخود یک پیاز متوسط و 2 حبه سیر بزرگ
    ادویه مخصوص فلافل یک قاشق غذاخوری (به نظر می رسد ماده اولیه آن پودر گشنیز باشد)نمک به اندازه کافی
    فلفل قرمز یک قاشق غذا خوری “بر حسب طعم موردنظرتون”پودر زیره و گشنیز و پونه کوهی و زنجبیل کمی
    بگینگ پودر یک سرقاشق
    آرد تا 2 قاشق بسته به شل بودن خمیر نهایی
    تهیه: نخود و سیب زمینی و پیاز را چرخ کرده : مشابه فیلم
    سایر ادویه ها را اضافه کرده + کمی روغن و مزه میکنیم پس از تایید نسبی بگینگ پودر زده و در یخچال 2 ساعت بماند
    بعد گلوله کرده در سینی قرار میدهیم بعد از یک ربع در روغن فراوان که دمای آن بالا و ثابت شده است در زیر شعله کم ” سرخ میکنیم
    پیشنهاد میکنم فیلم را ببینید تا ملموس تر باشد

    پاسخ

  89. مهدیسا گفته:
    12 اردیبهشت 1392 ساعت 18:39
    کاربر

    salam mersi az saet shoma kheili khob booooooooooooood

    پاسخ

  90. الهام گفته:
    19 اردیبهشت 1392 ساعت 19:44
    کاربر

    من الهام ایکیو هستم.مدتیه از اسایشگاه بیماران روانی فرار کردم.اونجا همش فلافل میدادن بهمون توش بربرى میریختن منم ده تا میخوردم با سه تا نون اضافه ولی سیر نمیشدم تا اینکه پسرى خوشتیپ دلش به حالم سوخت و مرا گرفت

    پاسخ

  91. محمد گفته:
    19 اردیبهشت 1392 ساعت 21:03
    کاربر

    سهیل معلومه توی خونه یقه ت رو گرفتن و گذاشتنت پای گاز تا از اینا درست کنی.حالا که یاد گرفتی اومدی اینجا برای همه توضیح دادی.ههههههههههههههههه

    پاسخ

    Admin: (اردیبهشت 19م, 1392)

    بس نیست هنر فلافل درست کردن رو بلدم و وقتی با کسی در آینده دعوام شد، گرسنه نمیمونم!!
    هه ه هه

  92. محمد گفته:
    19 اردیبهشت 1392 ساعت 23:11
    کاربر

    جون سهیل بلدی فلافل درست کنی؟ حالا فرصت پیش بیاد با هم بریم شمال برامون فلافل درست میکنی؟ جدی میگم اینو.منتظر جوابتم.

    پاسخ

    Admin: (اردیبهشت 20م, 1392)

    بحثو عوض کن :D

  93. حسن کچل گفته:
    24 اردیبهشت 1392 ساعت 15:15
    کاربر

    جمع کن بابا ما توی کتلت تخم مرغ نمیزنیم بیسواد

    پاسخ

  94. نسرین از اراک گفته:
    25 اردیبهشت 1392 ساعت 23:24
    کاربر

    خیلی خیلی ممنونم

    پاسخ

  95. نسرین از اراک گفته:
    25 اردیبهشت 1392 ساعت 23:26
    کاربر

    لطفا طرز تهیه غذاهای محلی را نیز برایمان بنویسید

    پاسخ

  96. رضا گفته:
    26 اردیبهشت 1392 ساعت 16:27
    کاربر

    پس کنجد فلافل کجاست میشه کنجدی تورد بگی ممنون میشم

    پاسخ

  97. غزاله قریشی گفته:
    05 خرداد 1392 ساعت 21:40
    کاربر

    خوب بود

    پاسخ

  98. زری گفته:
    13 خرداد 1392 ساعت 12:33
    کاربر

    درکل جالب بود!
    من هنوز درست نکردم اما شوهرم از حالا که 3ماه تاعروسیمون مونده میگه من فلافل دوست دارم باید برام درست کنی.
    ممنون از همتون
    فقط ی پیام به خالوعلی عزیز!!!!!!!
    جنوبیا خیلی باصفان قبول دارم
    ی لطف کن آموزش سمبوسه و اشترودل رو بفرما!
    خیلی ممنون

    پاسخ

  99. الی گفته:
    20 خرداد 1392 ساعت 17:05
    کاربر

    من همیشه فلافل و دوست داشتم.ولی نمیدونستم بهش سیر هم میزنن؟نمیشه از سیر استفاده نکرد؟
    من سیر دوست ندارم.ولی فلافل چرا.

    پاسخ

  100. نکار گفته:
    29 خرداد 1392 ساعت 13:22
    کاربر

    چرا فلافلهای من وسطش خام هستند؟

    پاسخ

  101. مرضیه گفته:
    31 خرداد 1392 ساعت 21:44
    کاربر

    خیلییییی فلافلم بد مزه است

    پاسخ

  102. ثنا گفته:
    01 تیر 1392 ساعت 21:18
    کاربر

    از نظرات همه+مطالب سایت ممنون من تازه الان نخودها رو می خوام خیس کنم پیش به سوی درست کردن فلافل.
    البته من 8ماهی هست که تو اهوازم 10- 20باری رفت لشگر آباد یه مغازه واقعا فلافل های خوشمزه ای داره روم نمیشه بپرس چه طوری درست میکنند؟

    پاسخ

  103. مهسان گفته:
    10 تیر 1392 ساعت 10:25
    کاربر

    از اینکه بعضی اقایوون مشتاق یاد گیری هستن واقعا خندم گرفت ببخشید دست خودم نبود

    پاسخ

  104. پوریا گفته:
    10 تیر 1392 ساعت 18:00
    کاربر

    خیلی ممنون عالی بود

    پاسخ

  105. 10 تیر 1392 ساعت 18:42
    کاربر

    هر هر هر:|:|:|
    دارین ما مردا رو مسخره میکنین؟؟؟
    تکرار نشه ها اهه بچه های بی ادب…

    پاسخ

  106. ابو احلام گفته:
    12 تیر 1392 ساعت 00:35
    کاربر

    شما ازفلافل هیچی نمیدونید

    پاسخ

  107. صبا گفته:
    12 تیر 1392 ساعت 14:22
    کاربر

    فلافل خیلی خوشمزست مخصوصا وقتی بوش تو خیابون بهت میخوره!!!!!! اما امان از درد معده که بعد خوردن دچارش میشی!

    پاسخ

  108. bloodsocker گفته:
    12 تیر 1392 ساعت 15:37
    کاربر

    خیلی خوب بود

    پاسخ

  109. فاطمه گفته:
    12 تیر 1392 ساعت 17:24
    کاربر

    من که رفتم جنوب برا اولین بار فلافل خوردم حالم به هم خو.رد
    انگار فقط خالی نخود بود
    اصلا تند نبود
    اینهمه از فلافل جنوب تعریف میکردن ولی واقعا اونی که من خوردم بدمزه بود
    ولی با تعاریف بالا فک کنم خیلی خوشمزه باشه

    پاسخ

    katayoon: (آذر 4م, 1392)

    فاطمه جان باید دید شما کجا فلافل خوردی ، اینکه اون اینقد بد موزه بوده عدله بر بد مزه بودن فلافل های جنوب نیست

  110. یونس گفته:
    12 تیر 1392 ساعت 17:34
    کاربر

    سلام چطورید خسته نباشید بچه ها نمشه بجای خیساندن نخود ااو نازو اول بپذپذیم بغد له کنیم؟
    دوستو ن دارم بای

    پاسخ

  111. حدیث گفته:
    13 تیر 1392 ساعت 16:36
    کاربر

    سلام اگه نخود پخته شه میشه شامی دیگه اون حالت دون دون نخود به دهان نمیاد

    پاسخ

  112. مهربان گفته:
    20 تیر 1392 ساعت 14:11
    کاربر

    سلام دوستان .منم فلافلو درست کردم ولی همش وارفت و موادش داخل روغن پخش شد باید چیکار کنم؟

    پاسخ

  113. صنم گفته:
    20 تیر 1392 ساعت 18:17
    کاربر

    مرسی تازه امشب میخواییم درست کنیم امیدوارم خوب باشه..

    پاسخ

  114. بهار گفته:
    22 تیر 1392 ساعت 21:17
    کاربر

    واقعا خوزستانیش حرف نداره فقط هم باید بری هموتجا بخوری

    پاسخ

  115. پارمیدا گفته:
    24 تیر 1392 ساعت 20:27
    کاربر

    واقعا دستور مزخرفی بود هم مزه اش گند شد و هم وا رفت

    پاسخ

  116. فاطی گفته:
    10 مرداد 1392 ساعت 01:18
    کاربر

    سلام من فلافل خوزستانی درست کردم فقط پیازاضافه نکردم .ولی خوش طعم نشود. برای اینکه خوش طعم بشه بایدچکارکنم ممنون ازسایت خوبتون

    پاسخ

  117. نجمه گفته:
    10 مرداد 1392 ساعت 23:12
    کاربر

    س.کی این دستور غذارو درست کرده ؟؟؟؟؟

    پاسخ

  118. مریم گفته:
    11 مرداد 1392 ساعت 05:33
    کاربر

    بچه ها اگه خواستین مث فلافل های بیرون شه >
    از خودشون پرسیدم>1کیلو نخود(خیس کنید) 200گرم سویا
    چند حبه سیر 2یا3تا سیب زمینی پخته جعفری خرد شده امتحان کنید عالیه سویا تردش میکنه ولی نسبتها تغییر نکنه ،وا میره نیازی به تخم مرغ نیست چسبندگیشو باسیب زمینی و یا نهایتا با آرد تامین کنید

    پاسخ

  119. جک گفته:
    11 مرداد 1392 ساعت 10:07
    کاربر

    فلافل یه غذای ذاعقه ایست و به طرق متفاوت درست میشه.

    پاسخ

  120. الهه گفته:
    12 مرداد 1392 ساعت 04:42
    کاربر

    خیلی خوب بود.

    پاسخ

  121. رضا ح ن گفته:
    14 مرداد 1392 ساعت 19:51
    کاربر

    ماشااله هزار ماشاله همه کاربران یه با کد بانوئن. مخصوصا آرزوخانم ونفس خان.

    پاسخ

  122. زهرا گفته:
    28 مرداد 1392 ساعت 23:19
    کاربر

    بچه از این فلافل هایی که من درست کردم برای ضربه زدن تو سر هر کی که باهاش دشمن هستید استفاده کنید . جواب میده !!

    پاسخ

  123. احمد گفته:
    05 شهریور 1392 ساعت 08:39
    کاربر

    سلام..
    من فلافل آبادانی خوردم عالیه..
    طعم خوبی داره…
    یک ادویه مخصوص دارن که بهش میزنن..
    کسی میدونه اون ادویه چیه؟

    پاسخ

  124. احمد گفته:
    05 شهریور 1392 ساعت 08:44
    کاربر

    توفلافل خوزستانی نوشته شده:

    ادویه کاری: 2 قاشق چایخوری

    منظورچه ادویه هست؟
    چون درادامه نوشته:

    فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

    پس اینانمی تونه باشه

    پاسخ

  125. mohamad گفته:
    17 شهریور 1392 ساعت 16:06
    کاربر

    خیلی خوب بود ممنون

    پاسخ

  126. Ali گفته:
    19 شهریور 1392 ساعت 12:35
    کاربر

    درست کردم مثل سنگ سفت بود چکار کنم نرم باشه؟؟؟؟

    پاسخ

  127. امین گفته:
    25 شهریور 1392 ساعت 03:15
    کاربر

    ان کسی که اولین بار جرقه این مائده بهشتی که امروزه به اسم فلافل می شناسیم و نوش جان می کنیم به مغزش رسیده احتمالا یک قوم و خویشی نزدیکی با انیشتن داشته که از چیزی مثل نخود که مظهر نفخ کردن و دل درد است خوراکی شبیه معجزه درست کند و باعث تکامل و پیشرفت آشپزی بشر قرن 21 و حسرت و تاسف ابدی درگذشتگان ما شود که تا ابد لذت سحر انگیز و جادویی خوردن یک فلافل اصل و کار درست به دلشان می ماند و بیهوده نیست که می گویند هر کسی دیوان اشعار امثال حافظ و مولوی و خیام را نخوانده نصف عمرش بر فناست و هر کسی که فلافل بندری و پیتزا و بستنی اصل ایتالیایی را نخورده کل عمرش یک جا روی هواست!!!

    پاسخ

  128. moon shine گفته:
    03 مهر 1392 ساعت 19:25
    کاربر

    سلام به همگی …اقا ما برای دانلود فیلم اومدیم به این سایت …بعد از قضای روزگار اون کنارمنارها ..دیدیم نوشته طرز تهیه ی فلافل …پربازدید هم بود …توجهمون قشنگ جلب شد ..
    از اونجایی که هم خودم وهم دو تا بچه هام به ساندویج خیلی علاقه داریم ..گفتم درست کنم ..
    همه ی نظرها رو هم خوندم وبه نظر یکی از دوستان که فلافلی داشت عمل کردم ..
    اول اینکه بگم تمام رمز این غذا خیس کردن نخوده …اقا ما دوروز دو لیوان نخود رو خیس کردیم وشونصد دفعه اب نخود رو عوض کردم چون روش کف کرده بود ..بیچاره نخودها بعد از یک روز ونیم اه وفغانشون بلند شد …
    به اون دوستهایی که میگن چه جوری باید پوستش رو جدا کنیم ..؟اصلا لازم نیست ..خود نخودها اینقدر اب به خوردشون رفته که بعد از دوروز تمام پوستشون جدا شده ..زیر شیر اب بگیرن همین جوری پوست ها شناور میشه ..
    بعد هم با یه پیاز سه دفعه چرخ کردم …الحق که بعد از دوروز هیچ شباهتی به اون نخود سفت نداشت ..
    بعد هم نمک وزردجوبه وپورد کاری وجوش شیرین ..پودر انبه رو هم از عطاری پرسیدم …به اضافه ی فلفل سیاه وقرمز ..یعنی به نظر من هرچی از ادویه جات دستتون اومد بریزید ..
    از اونجایی که بنده تهرانی هستم وغذاهامون بی درد وعار ..سرهمین فلفل زیاد نزدم که یکم شیت شد …
    بهتره فلفلش زیاد باشه ..برای خالی نبودن عریضه هم یه نصف استکان اب قاطیش کردم
    اما سر سرخ کردنش ..یه شیرداغ کن رو به اندازه دو بند انگشت روغن سرخ کردنی بریزید ..
    من قالب نداشتم ..یعنی گشتم پیدا نکردم ..به اندازه ی یه گردو بزرگتر برداشتم ..با دو تا انگشت صاف کردم انداختم تو روغن البته با فاصله که دستم نسوزه …
    اگه فلافل ها اولش چسبید به ته ظرف اصلا بهشون دست نزنید …روش که تیره شد …وبه نظر یکم سرخ کرده اومد …یه تقه با قاشق بزنید زیرش ..قشنگ جدا میشه ..
    یعنی غذا از این اسونتر ندیدم ..بچه ها هم خوششون اومد ..همون جوری از سر گاز میخوردن …
    غذای خیلی راحتی بود …نسبت به کتلت وسوسیس وکالباس هم مقوی تر بود …مشاور دخترم تو مدرسشون خیلی تعریف میکرد از خواص نخود …
    نگران نفخش هم نباشید ..تو اون دوروزی که تو اب میمونه قشنگ نفخش میره ..والا چیزی از نخود بیجاره باقی نمینونه دست میزنی وا میره …
    به هرحال مرسی از خوزستانی ها وابادانی ها واون اقایی که میدون لشگر اباد فلافلی داشت ما که نمیدونیم کجاست ولی مرسی ..

    پاسخ

  129. MaJiD گفته:
    06 مهر 1392 ساعت 14:36
    کاربر

    من فلافل میخوام :)

    پاسخ

  130. پریسا گفته:
    11 مهر 1392 ساعت 15:05
    کاربر

    من درست کردم خوشمزه شد دلت بسسسسسسسسوزه ;-)

    پاسخ

  131. فاطی گفته:
    12 مهر 1392 ساعت 02:22
    کاربر

    اگه میشه طرز تهیه کتلت را بدین خیلی خوب میشه باتشکر ممنون

    پاسخ

  132. سالومه گفته:
    13 مهر 1392 ساعت 07:30
    کاربر

    برای اولین بار درست کردم.توش سویاوآردوسیب زمینی خام وادویه وپیازریختم.نه چسبیدنه وا رفت.خوب آقا خوب

    پاسخ

  133. سجاد گفته:
    22 مهر 1392 ساعت 13:51
    کاربر

    سلام به همگی
    من چند وقته که فلافل رو به این طرز درست میکنم
    مپل ساندویچی ها در میاد
    مواد تشگیل دهنده فلافل:
    نخود
    پیاز(3تا متوسط)
    سیر(2 حبه)
    نمک
    ادویه مخصوص فلافل
    تخم مرغ(1عدد)
    جوش شییرین(البته برای پف کردن)
    فلفل(به مقدار زیاد)
    زردچوبه( البته برای اینکه رنگش زرد بشه)

    پاسخ

  134. همراز گفته:
    20 آبان 1392 ساعت 15:38
    کاربر

    خو برای اینکه ترد بشه باید بهش بیکینگ پودر بزنین و قبل از برشته شدن از توی روغن در بیارین مثه مرغ سوخاری دیگه.
    چه جالب آقایون چقد کنجکاون توو یادگیری فلافل :D

    پاسخ

  135. shahab گفته:
    20 آبان 1392 ساعت 22:22
    کاربر

    واقعا خندم گرفت.خودتونو خسته نکنید که تو هیچ فلافلی سیب زمینی نمیزارن.مگه کتلته آخه.تازه گوجه هم نمیزارن.گوجه رو با خیارشور خام تو نون ساندویچی میزارن.

    پاسخ

    فاطمه یاس: (آبان 21م, 1392)

    چه با اطمینان نکات جالبی گفتید شما آقا شهاب.
    غیر ممکنه توی فلافل سیب زمینی نباشه.توی تمام دستورهای شهرهای مختلف هست.طعمش هم مشخصه.اگه نباشه اصلا به این شکل در نمیاد.شاید شما متوجه نشدید.در ضمن گوجه رو معمولا میریزن چون طعمشو بهتر میکنه.اما بعضیا نمیریزن.
    در مورد گوجه و خیارشورم شما دیدید قبول نیست!!!!!!!!!!

    Admin: (آبان 21م, 1392)

    من فلافل بدون سیب زمینی هم درست کردم. یا با خمیر خشک شده داخل نان ساندویچ، یا با نخود. که البته با نخود خیلی بد میشه حال آدم :D

  136. فاطمه یاس گفته:
    21 آبان 1392 ساعت 03:14
    کاربر

    یعنی چییییییییییی؟!!دقیقا شما چیکار کردی؟مطمئنی فلافل بود؟!!!مگه بدون نخود فلافل داریم؟

    پاسخ

    Admin: (آبان 21م, 1392)

    مگه قراره فلافل فقط با نخود باشه؟!
    اگه اینطور بود سامان گلریز این همه آشپزی از خودش در نمیاورد.
    شما خمیرهای داخل نان ساندویچ رو خالی کن و بذار خشک بشه. بعد پودرش کن و با سیر و فلفل و کمی جعفری به صورت گردلی درست کن بنداز سرخ شه تموم!
    سیر کم استفاده کنی و رنده شده باشه.
    خیلی هم خوشمزه میشه. :D

    فاطمه یاس: (آبان 21م, 1392)

    من دیگه حرفی برای گفتن ندارم.استفاده کردم از آموزشتون.امیدوارم توی همه زمینه ها مثل آشپزیتون موفق باشید.فقط نمیدونم پودر نون رو چطوری میشه به قول شما گردالی کرد؟!!

    Admin: (آبان 21م, 1392)

    من شوخی یا تمسخر نمیکنم. پودر خمیر خشک شده ی نان باگت رو با آب یکم مخلوط کنید مثل گوشت که گرد میکنید اینم گرد کنین و با روغن داغ سرخ کنید.

    فاطمه یاس: (آبان 21م, 1392)

    نظرات بالا رو خوندم.
    آمپووول!!!!!!!!!!!!!!!!
    خدای من…مردم از خنده

    Admin: (آبان 21م, 1392)

    فلافل با نخود طعم آمپول میده خو :|

    فاطمه یاس: (آبان 21م, 1392)

    باشه…
    اما اسم غذای خوش مزه شما که از دید من جسارتا خنده داره خمیر سرخ شده س نه فلافل.

    Admin: (آبان 21م, 1392)

    خمیری که توش جعفری و سیر باشه اسمش میشه فلافل سفارشی :)

    فاطمه یاس: (آبان 21م, 1392)

    آخه برادر من مگه شما تاحالا آمپول رو میل کردید که طعمشو میشناسید.

  137. فاطمه یاس گفته:
    21 آبان 1392 ساعت 03:47
    کاربر

    فلافل سفارشی نه خمیر سفارشی.
    اصلا مثل همیشه شما درست میگید!
    اما این غذا به شدت چاق کننده و مضره.چون خمیر روغنو میخوره بعد شما اون روغنا رو میل میکنید.
    وقتتونو نمیگیرم.موفق باشید.:)

    پاسخ

  138. محمد(بکتاش) گفته:
    21 آبان 1392 ساعت 08:10
    کاربر

    آخه سهیل یه زمانی آمپول به جای غذا تانول می کرده:دی

    پاسخ

    Admin: (آبان 21م, 1392)

    هیس! یه بار تو عمرت هیس خواهشا
    مزه آمپول یعنی بوی الکل میده

  139. محمد(بکتاش) گفته:
    21 آبان 1392 ساعت 09:47
    کاربر

    آخه مزه با بو یکی هست؟ نه خداییش یکی هست؟؟؟

    پاسخ

  140. فاطمه یاس گفته:
    21 آبان 1392 ساعت 13:12
    کاربر

    منم هرچی که بوی الکل بده میگم بوی دکتر میده!!

    پاسخ

  141. زهره گفته:
    24 آبان 1392 ساعت 23:21
    کاربر

    چرا اینقدر سخت میگیرید من درست کردم نخود خیس شده +پودر نون باگت+ادویه +آب +پیاز و سیر +دارچین که بوی خوبی به فلافل میده کمی پودر انبه و خیلی کم هم زنجبیل +جوش شیرین بذارین نیم ساعت تو یخچال باشه دیگه بعدش سرخ کنین خیلی شل نباشه سفت هم نباشه …عالی میشه
    یه نکته:کلا تو غذا ها و مواد غذایی کارخانه ای و دست ساز خیابونی هیچ وقت مواد گرون استفاده نمیکنن که براشون نصرفه !!برای همین تخم مرغ و سیب زمینی استفاده نمیشه تازه گاهی خود نخود هم نمیزنن فقط همون نون باگت و ادویه!!!اون فلافل خونگیه که ملات دارش میکنن مثل دستورات بالا !

    پاسخ

  142. امیرحسین گفته:
    29 آبان 1392 ساعت 19:26
    کاربر

    فلافل که سیر و پیاز نمیخواد
    مثل اینکه خیلی علاقه داریها؟

    پاسخ

    فاطمه یاس: (آبان 30م, 1392)

    من نمیدونم فلافل به چند روش درست میشه که هر کس یه چیزی میگه!!!!!!!!!!!!آخه بدون سیر و پیاز مگه میشه بوی نخودو تحمل کرد؟؟؟

  143. سحر گفته:
    01 آذر 1392 ساعت 11:36
    کاربر

    این ادویه کاری و پودر تخم گیشنیز باید باشه حتما؟
    اگه نباشه فلافل نمیشه؟

    پاسخ

    فاطمه یاس: (آذر 4م, 1392)

    نه عزیز.اونا زیاد مهم نیستن.

  144. اکبر گفته:
    06 آذر 1392 ساعت 00:14
    کاربر

    سلام پیشنهادمیکنم بیاین برازجان فلکه گنجی فلافل باباجاسم بخوریداون وقت میفهمید اصل فلافل چیه.

    پاسخ

  145. یحیی گفته:
    06 آذر 1392 ساعت 01:05
    کاربر

    حالا که همه توی فازه فلافل و خطه ی خوزستانند جای این داره که همه با هم بگیم:هاااااااااااااااااا،کوکا،لب کارون،چه گل بارون،میشه وقتی که میای،تو گل بارون….حالا ماشااللهههههههه،دست دست

    پاسخ

  146. آنا گفته:
    30 آذر 1392 ساعت 16:13
    کاربر

    سلام . با این همه دستور پشیمان شدیم درست کنیم برای اولین بار . نوش جان شما .آماده بخوریم بهتره

    پاسخ

  147. نانا گفته:
    05 دی 1392 ساعت 11:25
    کاربر

    عالی عالی بود .باتشکر فراوان

    پاسخ

  148. سارا گفته:
    15 دی 1392 ساعت 21:07
    کاربر

    با این دستور، اصلا خوب نشد و تمام مواد اولیه خراب شد.

    پاسخ

    همراز: (دی 17م, 1392)

    ادمین پاسخگو باشین :D
    سارا جان انتظار داری دستور پختی که آقایون ارائه می دن خوبم در بیاد؟؟؟؟؟؟ :D

  149. سیا مک گفته:
    27 دی 1392 ساعت 23:01
    کاربر

    خیلی عالیه ممنون

    پاسخ

  150. ریحانه گفته:
    08 بهمن 1392 ساعت 19:49
    کاربر

    ای بدک نبود…

    پاسخ

  151. 16 بهمن 1392 ساعت 12:44
    کاربر

    من درست کردن ولی زیاد م بد نشد

    پاسخ

  152. شیوا گفته:
    16 بهمن 1392 ساعت 16:11
    کاربر

    خوب بود اگر ابدار باشه میریزه.ارد بزنم سفت میشه مثل سنگ چکنم؟میشه طرز تهیه دقیق بفرستید به ایمیلم

    پاسخ

  153. امیر گفته:
    17 بهمن 1392 ساعت 21:23
    کاربر

    سلام
    دستور که از دید استاتید انگار زیاد مفید نبود
    ولی نظرات خیلی عالی بود
    یه مشت نابغه ، پرفسور اینجا جمع شدن :دی
    من تصمیم گرفتم دیگه توی سایت های سرگرمی نرم به جاش
    بیام نظرات مطالب این سایتو بخونم :))))))))

    پاسخ

  154. محبوب گفته:
    03 اسفند 1392 ساعت 22:26
    کاربر

    ممنون.خیلی خوب بود. من خوزستانیشو درست کردم دقیقا شبیه فلافل بیرون شد. با ترشی سرو بشه خوب میشه. به دوستانم هم دستورشو دادم. ممنون

    پاسخ

  155. آبودان برزیلته گفته:
    05 فروردین 1393 ساعت 18:52
    کاربر

    باسلام
    اگه بخوام باتون صادق باشم اینها هیچکدوم رمز ادویه فلافل نیستند و حداقل 13 مورد ترکیب داره , و تقریباً مثله فرمول کوکاکولا به کسی نمی گن فقط میگن ادیه فلافل جنس خوبش کیلویی 45 هزلر تومن در می آید ابو احلام اهوازی بچه لشکرآباد اگه بلدی فلافل اصل درست کنی درست نمیگم؟

    پاسخ

  156. کیانا گفته:
    16 فروردین 1393 ساعت 02:54
    کاربر

    من خودم فلافل درست می کردم خیلی هم خوب می شد حالا با این همه دستور پخت ،روش خودم یادم رفت …خدا ازتون نگذره گیجمون کردید خوب

    پاسخ

ارسال نظر







نظرات غیر فارسی و بی ربط با این مطلب تائید نخواهد شد